Menu
A+ A A-

Poštovani klijenti, Umbrella proizvodi koje poručite radnim danima do 17 časova, biće vam isporučeni u roku od dva radna dana na kućnu adresu. Isporuka je BESPLATNA za sve porudžbine čija vrednost premašuje 2.000 RSD za fizička lica, odnosno 5.000 RSD za pravna lica.

VAŽNO!

Popust za članove VIP kluba se obračunava samo na proizvode iz redovnog asortimana tj. proizvode koji nisu na akciji. Na akcijske proizvode se obračunava popust koji je naznačen na samom proizvodu.

                                                    Flavour Art tečnosti - iz Italije s ljubavlju

 

Flavour Art su najpopularnije tečnosti sa kliničkim ispitivanjima. Napravljene po receptu iskusnih italijanskih majstora, svaka od Flavour aroma je fuzija umetnosti, nauke, tehnologije i višegodišnje tradicije.

 

 

Ukus bez kompromisa

Okrepljujuća aroma sveže skuvane kafe, ukus prženih lešnika ili ledena svežina peperminta, samo su neki ukusa kojim su inspirisane Flavour e-tečnosti. Bilo da se opredelite za duvansku, voćnu ili kafenu aromu – dobićete pun, jasan i postojan ukus koji se ne menja. Flavour Art arome nisu samo obične e-tečnosti, one bude sva čula i najlepše uspomene!

 

 

Zdravlje pre svega

Ove tečnosti sadrže : 50% propilen glikola (PG), 40% biljnog ulja (VG), 10% vode, arome i medicinski nikotin od 24mg, 18mg, 9mg i 0mg. Svi sastojci su, ne samo neškodljivi i dobro izbalansirani, već i odobreni od strane EU i kontrolisani od EFSA (European Food Safety Authority).

 

Korisnici na prvom mestu

Flavour Art je kompanija sa, možda i najkvalitetnijim interaktivnim odnosom sa klijentima koji su neretko i najbolji dizajneri e-tečnosti. Stalna komunikacija sa korisnicima, prihvatanje njihovih sugestija i kritika, kao i usklađivanje sastojaka tečnosti sa potrebama klijenata, Flavour Art izdiže visoko iznad konkurencije.

 

 

* Umbrella Corporation LTD je generalni distributer Flavour Art tečnosti za Srbiju, Makedoniju, BiH, Crnu Goru, Hrvatsku i Sloveniju.

Prijava ili Registracija