Menu
A+ A A-

Elektronske cigarete su revolucionaran proizvod koji će svakom pušaču pomoći da se oslobodi duvanskog dima, neprijatnog zadaha, neprijatnog mirisa dlanova i svih zdravstvenih problema koji svakodnevno muče pušače. Prilikom korišćenja elektronskih cigareta ponašajte se kao da pušite obične cigarete, uvlačite i ispuštajte dim (biljnu paru koja simulira duvanski dim). Sa elektronskim cigaretama nema efekta pasivnog pušenja, tako da, pored toga što brinete o svom zdravlju, brinete i o zdravlju vaših najmilijih, a naročito dece. Ovaj proizvod rešava tri najveća problema ( zavisnosti ) sa kojima se susreću svi pušači kada se odluče da ostave cigarete:

  1. “Ali ja volim da pušim.” Nastavite da pušite bez katastrofalnih posledica po Vaš organizam i okolinu.
  2. “Šta ću sa rukama?” Vi ćete i dalje imati cigaretu u rukama svaki put kada Vam se za to ukaže potreba, samo što će ona biti daleko manje štetna i ekonomičnija od obične cigarete.
  3. ”Organizam mi traži nikotin.” Tečnosti kojima se pune elektronske cigarete mogu sadržati dozu nikotina koja Vama odgovara, a praksa je pokazala da je najbolji način odvikavanja postepeno smanjivanje doze nikotina dok se ne dođe do 0 mg.  

100.000 zadovoljnih korisnika, PRIDRUŽITE IM SE! 

Poštovani klijenti, Umbrella proizvodi koje poručite radnim danima do 17 časova, biće vam isporučeni u roku od dva radna dana, na kućnu adresu. Isporuka je BESPLATNA za sve porudžbine, čija vrednost premašuje 2000 RSD, za fizička lica, odnosno 5.000 RSD za pravna lica.

Prijava ili Registracija